WTCA General Assembly - International Trade Day

23/04/18

Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan de eerste editie van International Trade Day op maandag 23 april 2018. Hét internationale B2B matchmaking evenement en congres tijdens de World Trade Centers Association (WTCA) General Assembly (GA) in Leeuwarden! De WTCA General Assembly is de jaarvergadering van de wereldwijde WTC's, waar alle aangesloten WTC's elkaar ontmoeten, te netwerken en samenwerkingen aan te gaan. Meer informatie over de General Assembly is de vinden op www.wtcaga2018.nl.

U kunt kennismaken met 250 WTC vertegenwoordigers en 75 bedrijven uit 60 verschillende landen. Daarnaast is er plaats voor 150 Nederlandse deelnemers. Het interactieve en toekomstgerichte programma van het congres "Trust: the core of international business" focust zich op samenwerken, netwerken en kennisdelen. U komt hier op een unieke manier in aanraking met de vertegenwoordigers van bedrijven uit de hele wereld en vertegenwoordigers van WTC's! International Trade Day is dé ideale mogelijkheid om uw bedrijf internationaal op de kaart te zetten!

Ervaar de toegevoegde waarde van het WTC-netwerk tijdens deze bijzondere dag. Voor meer informatie over de International Trade Day en het registratieformulier, klik hier.