Wint u de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017?

07/08/17

Op maandagavond 27 november a.s. wordt de Rotterdamse Ondernemersprijs uitgereikt in het Postillion Convention Centre, locatie World Trade Center Rotterdam. Naast de uitreiking is het event ieder jaar een belangrijk netwerkmoment voor honderden ondernemers uit de regio. Ook dit jaar is World Trade Center Rotterdam één van de partners die het initiatief een warm hart toedraagt.

Angélique van Hienen, Managing Director WTC Rotterdam: "Wij vinden het bestaan van een ondernemersprijs voor ondernemers in de regio erg belangrijk. Het thema grensverleggend ondernemerschap past goed bij ons, wij dragen als World Trade Center graag bij aan een optimaal regionaal, nationaal en internationaal ondernemersklimaat. Om die reden is het vanzelfsprekend dat wij dit initiatief graag ondersteunen." Het bestuur van de Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs is blij dat WTC Rotterdam als partner aan boord is. Sascha Marcus, Directeur Rotterdamse Ondernemersprijs: "World Trade Center Rotterdam is al jaren de locatie van de Rotterdamse Ondernemersprijs en sinds een paar jaar ook actief partner. Wij vinden graag aansluiting bij het brede zakelijke netwerk van het WTC. Zonder partners is een event als dat van ons uiteraard niet mogelijk, dat gaat wat ons betreft zeker niet alleen om de financiële middelen maar bijvoorbeeld ook om het vinden van potentiële kandidaten."

Bent u die grensverleggende ondernemer die dit jaar de prijs in de wacht sleept? Binnenkort gaan de selectierondes van start. U kunt zich nog tot 25 augustus a.s. via de website aanmelden om in aanmerking te komen. U kunt daarmee aansluiten in een rij van winnaars in de afgelopen jaren, zoals Kamera Express, Goedegebuur Vlees en de Nederlandse Energie Maatschappij. Het evenement is overigens gratis te bezoeken na voorregistratie via de website.