Safari door Rotterdam Innovation District

07/09/17

Innovation Districts zijn gebieden waar vooruitstrevende instellingen en bedrijven clusteren en zich verbinden met start-ups, bedrijfsincubators en bedrijfsversnellers. Dat is precies wat er in het Rotterdam Innovation District gebeurt. In plaats van de eerder geprogrammeerde inspiratiesessie Social Media gooien wij het roer om en nodigen wij u van harte uit om op donderdag 7 september a.s. met ons mee te gaan op safari door het Rotterdam Innovation District. Raak geïnspireerd door innovatieve makers, biobased, next economy en de start-up scene! 

We starten bij het Fair Design Plein, een locatie voor kennisontwikkeling over het opschalen van de productie van product ontwerp, ambacht en design met een lokale makers-community. Vervolgens gaan we naar de innovatieve hotspot SuGu en sluiten we af bij het Erasmus Centre of Entrepreneurship waar ambitieus en innovatief ondernemerschap wordt ondersteund en gestimuleerd. 

Programma en locaties:
16.00 uur - Fair Design Plein (lees meer)
Locatie: Keilestraat 9, 3029 BP Rotterdam

17.00 uur – SuGu Club & Warehouse (lees meer
Locatie: SuGu Warehouse, Galileistraat 15 (Portnummer 341), 3029 AL Rotterdam

18.00 uur – Erasmus Centre for Entrepreneurship (lees meer)
Locatie: Rotterdam Science Tower, 11th floor, Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam

Aansluitend borrelen en netwerken, het programma eindigt naar verwachting rond 19.30 uur. Houd voor het meest actuele programma en de tijdstippen onze website in de gaten.  

Info en aanmelden:
De safari is exclusief toegankelijk voor leden van WTC Rotterdam Business Club en huurders van WTC Rotterdam. Er geldt hierbij een maximum van 2 personen per organisatie (uw collega is dus welkom). Uiteraard kunnen belangstellende niet-leden op ieder moment als nieuw lid bij onze club aansluiten. Het evenement is kosteloos en aanmelden is mogelijk via onderstaande link:

Ja, ik ga graag mee op safari!

 

Privileged members: