Jan Dirk Stouten op weg naar de Coolsingel

01/05/17

Jan Dirk Stouten, vooral bekend als verslaggever/presentator, begon in 2001 naast zijn baan bij RTV Rijnmond een eigen onderneming. Per 1 mei betrekt hij met zijn team zijn nieuwe kantoor in het World Trade Center Rotterdam. Jan Dirk: "Ik neem bijna al mijn beslissingen op basis van mijn gevoel en deze ook. Ik wilde graag werken in het centrum van de stad waar ik geboren ben en dus mijn roots liggen."

Praten, schrijven, organiseren
"Op mijn eerste visitekaartje stonden de termen 'praten, schrijven en organiseren' en eigenlijk klopt dat nog steeds. Wij voorzien ongeveer 125 keer per jaar zakelijke bijeenkomsten van dagvoorzitters, presentatoren en gastsprekers. Van het congres over de toekomst van de binnenvaart in Nederland en de Rotterdamse Ondernemersprijs tot de sponsoravond van de plaatselijke voetbalclub. Zelf doe ik zo'n 75 bijeenkomsten per jaar. Inmiddels ben ik hoofdredacteur van het zakelijke platform Friends in Business en mede-oprichter en hoofdredacteur van de eerste commerciële regionale internetzender van Nederland; Recht uit Rotterdam. Daarnaast ben ik initiatiefnemer ben van het bedrijf Meer dan Werk waarin we met korte, intensieve trajecten van zes weken mensen uit de bijstand naar betaald werk begeleiden." 

WTC Rotterdam
"Toen ik besloot actief op zoek te gaan naar een nieuwe plek, zette ik een bericht op LinkedIn. Binnen een week ontving ik meer dan honderd aanbiedingen. Het bijzondere is dat WTC Rotterdam echt als eerste en binnen een paar minuten reageerde. Nog voordat we gingen praten, had ik vanuit mijn hart al een besluit genomen. Ik wilde heel graag middenin het centrum van 'mijn' stad zitten. En gelukkig waren mijn collega's ook enthousiast. De mensen die het WTC in deze naar mij vertegenwoordigen gaven mij een goed gevoel.”

Het World Trade Center Rotterdam verwelkomt Jan Dirk Stouten met veel enthousiasme. Angélique van Hienen, Managing Director WTC Rotterdam: “Jan Dirk Stouten is voor de stad Rotterdam, net als ons WTC, een icoon. Wij zagen direct een goede match. Jan Dirk is bevlogen en draagt vanuit zijn roots het WTC een warm hart toe. Wij zien veel kansen voor wat betreft samenwerking en zetten gezamenlijk in op een duurzaam partnership."

Voor meer informatie over kantoorruimte in het World Trade Center Rotterdam, bel 010-405 4416 of e-mail offices@wtcrotterdam.com. Voor meer informatie over de bedrijven van Jan Dirk Stouten, zie www.jandirkstouten.nl en www.meerdanwerk.nl.

Jan Dirk Stouten, directeur/eigenaar JDS, samen met Angélique van Hienen, Managing Director WTC Rotterdam.