De Koffiesalon opent haar deuren in World Trade Center Rotterdam

17/01/18

Voormalig beursgebouw transformeert naar zakelijke huiskamer van Rotterdam

World Trade Center Rotterdam verwelkomt de nieuwste vestiging van De Koffiesalon. Gisteren werd de overkomst getekend. Eigenaar Diederik Habbema: ‘Na zes Amsterdamse vestigingen zijn wij trots om onze eerste Rotterdamse vestiging te openen’. De Koffiesalon voorziet haar bezoekers van puur ambachtelijke koffie, uit de koker van partner Anton Willemars, eigenaar van Buscaglione Espresso. De Koffiesalon opent in de lobby van WTC Rotterdam, naast het WTC Rotterdam Business Center dat later dit jaar verhuist naar de begane grond. Het Business Center is de flexibele werkomgeving van WTC Rotterdam en biedt zowel flexplekken als business rooms. Deze community breidt zich wekelijks uit. 

WTC Rotterdam is continu bezig met de doorontwikkeling van haar huidige voorzieningen in het gebouw, waarbij ontmoeten, werken en ontspannen centraal staan. ‘De vestiging van De Koffiesalon is onderdeel van ons masterplan om WTC Rotterdam toegankelijker te maken voor de stad, zodat heel Rotterdam dit mooie Rijksmonument kan ervaren. WTC Rotterdam groeit in haar rol als zakelijke huiskamer van Rotterdam’ aldus Angélique van Hienen, Managing Director World Trade Center Rotterdam. De Koffiesalon opent dit voorjaar haar deuren. 

Over De Koffiesalon
Het doel van De Koffiesalon is om elke dag de beste koffie van Nederland te maken. Geen vreemde smaakjes, geen rare titels, geen fratsen. Elke dag duizenden koppen koffie, die allemaal uitmuntend moeten zijn. In 2015 werd de onderneming door een internationale jury gekozen als beste koffiemaker van Nederland. Een enorme prestatie met 65 barista’s. Aan de voorkant is iedere koffiesalon hetzelfde, aangepast aan het gebouw en de buurt. Aan de achterkant is het één bedrijf met één barista-opleiding met overal dezelfde procedures en producten.

 

 

V.l.n.r. Anton Willemars (Buscaglione) en Diederik Habbema (De Koffiesalon).