Live Cooking Netwerk Event (Port of BUSINESS)

31/05/18

Port of BUSINESS is een van de partners van WTC Rotterdam Business Club. Om die reden zijn leden van harte welkom op hun volgende event, het 'Live Cooking Netwerk Event'. 

Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom bij Paviljoen Struis, de Schans 2 in Ridderkerk, waar u na het welkomstwoord volop kunt genieten van een Live Cooking Event en samen met andere ondernemers gezellig kunt netwerken.

Tijdens deze avond zullen zij tevens de derde editie van Drechtsteden BUSINESS en Rijnmond BUSINESS presenteren. Tevens zullen zij kort ingaan op de diverse samenwerkingsverbanden die we met Port of BUSINESS hebben met andere organisaties, waaronder met de WTC Club. 

In het kader van ‘Fiets naar je (net)werkdag’ kunt u tijdens dit event gratis gebruik maken van de haal- en brengservice van de Waterbus, neem hiervoor uw bevestigingsmail mee.

Wij zouden het leuk vinden als u deze bijeenkomst bijwoont, waarbij eveneens ‘het ontmoeten’ centraal staat.

Programma

16.30 uur  Inloop

17.00 uur  Welkomstwoord en Opening

17.15 uur  Netwerken onder het genot van Live Cooking en een drankje

19.00 uur  Bladpresentatie Drechtsteden en Rijnmond BUSINESS

20.00 uur  Einde bijeenkomst

Aanmelden kan per mail via paulien@portofbusiness.nl, of via de website van Port of BUSINESS. Graag vermelden dat uw aanmelding via WTC Rotterdam Business Club komt. Het staat u vrij om een partner of een relatie mee te nemen naar dit mooie event bij Paviljoen Struis aan het water in Ridderkerk.

Privileged members: