Goldcard

De WTC Rotterdam Goldcard is een initiatief van World Trade Center Rotterdam en de winkeliersvereniging van de WTC Shops. De Goldcard is een speciale voordeelpas voor huurders van World Trade Center Rotterdam, leden van de WTC Rotterdam Business Club, gebruikers van het WTC Business Center en cursisten van cursusinstituten die regelmatig zalen huren in het World Trade Center. De pas is te gebruiken bij de deelnemende winkels, horeca, dienstverleners en overige faciliteiten in en om World Trade Center Rotterdam. De geldigheid staat vermeld op de pas. Op vertoon van deze kaart kunt u genieten van diverse kortingen bij onderstaande bedrijven. 

Klik hier om uw Goldcard te activeren.

La Bourse Parfumerie

Parfumerie La Bourse heeft meer dan 500 merken in haar assortiment. Parfumerie La Bourse biedt u als Goldcardhouder 20% korting op niet afgeprijsde artikelen.
Adres: Coolsingel 54-56, Rotterdam
Website

Chicken Spot

Chicken Spot is een restaurant gespecialiseerd in Fried Chicken en Burger Fast Food maaltijden. U ontvangt bij Chicken Spot 10% korting op het gehele assortiment op vertoon van uw Goldcard.
Adres: Meent 112, Rotterdam
Website

Creemers

Creemers Luxe Rokersbenodigdheden biedt Goldcardhouders 10% korting op haar luxe pennen collectie en op luxe rokersbenodigdheden (aanstekers, asbakken, humidors, shagzakken, sigarenknippers en sigarettendoosjes).
Adres: Beursplein 9, Rotterdam

Van Doorn naaimachines

Bezitters van een Goldcard krijgen bij van Doorn naaimachines 10% korting op knopen, fournituren, haakkatoen en breiwol, handwerkmaterialen en bedrukking of borduring van textiel. Bij aanschaf van een naaimachine of overlockmachine ontvangt u als Goldcardhouder 5% korting.
Adres: Meent 124, Rotterdam
Website

Dungelmann Schoenen

Bij Dungelmann Schoenen vind je een prachtige collectie in alle denkbare stijlen, kleuren en maten. Als Goldcardhouder ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment.
Adres: Beursplein 19, Rotterdam
Website

Van Gils

Van Gils gelooft dat de juiste kleding mannen het vertrouwen geeft om het leven ‘extraordinary’ te maken. Bij Van Gils ontvangt u als pashouder 10% korting op de gehele collectie.
Adres: Meent 116, Rotterdam
Website

Het Huis Eye Wish

Het Huis Eye Wish Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Op vertoon van uw Goldcard ontvangt u bij Het Huis Eye Wish 15% korting op zonnebrillen en op een halfjaarpakket lenzen.
Adres: Coolsingel 52, Rotterdam
Website

Intertoys

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud heeft Intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD's. Bij Intertoys ontvangt u met de Goldcard 10% korting op al het speelgoed, excl. boeken en giftcards. Op hardware (spelcomputers) een korting van 5%.
Adres: Coolsingel 60C, Rotterdam
Website

Van Lier

Het Nederlandse merk Van Lier is al jaren een begrip in hoogwaardige herenschoenen en biedt schoenen voor heren van de beste kwaliteit. Hiervoor wordt er alleen gewerkt met het allerbeste leer. Op vertoon van uw Goldcard ontvangt u bij Van Lier 10% korting op het gehele assortiment (niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen).
Adres: Coolsingel 46A
Website

Loek Rotterdam

LOEK heeft een ruim assortiment (zonne)brillen en contactlenzen. WTC Goldcardhouders ontvangen 10% korting op het assortiment. De korting geldt niet op de memberships. 
Adres: Beursplein 15-17, Rotterdam
Website

Profuomo

Profuomo produceert hoge kwaliteit kleding met speciale zorg en aandacht voor elke fase van het ontwerp- en productieproces zoals overhemden, dassen, riemen en sjaals. Op vertoon van uw Goldcard ontvangt u bij Profuomo 10% korting op de gehele collectie.
Adres: Meent 122, Rotterdam
Website

Boekhandel Snoek

Boekhandel Snoek heeft een verrassend assortiment aan cd's en dvd's. Bij boekhandel Snoek ontvangt u als Goldcardhouder 10% korting op cd's en dvd's.
Adres: Meent 126, Rotterdam
Website

Staal

In Brasserie Staal kunt u terecht voor een kopje koffie, een lekkere lunch, gezellige borrel of diner. Brasserie Staal biedt u als Goldcardhouder 10% korting op het gehele assortiment.
Adres: Beursplein 33, Rotterdam

State of Art

De store, met als eyecatcher een klassieke Porsche 911, werd in augustus 2013 onder grote belangstelling geopend. U ontvangt met uw Goldcard 10% korting op de gehele collectie van State of Art.
Adres: Meent 120, Rotterdam
Website

Subway

Subway is een quickservicerestaurant gericht op de verkoop van ‘submarine sandwiches’ ofwel ‘Subs’. Als Goldcardhouder ontvangt u 10% korting het gehele assortiment bij Subway.
Adres: Rodezand 25, Rotterdam
Website

YoYo

Schoon, stijlvol en modern in een vriendelijke sfeer. Hier kun je voor een kort moment ontsnappen aan het stressvolle stadsleven onder het genot van een Bubble Tea. Met de Goldcard ontvangt u bij YoYo 10% korting op o.a. Bubble Tea en frozen yoghurt.
Adres: Rodezand 23A, Rotterdam
Website

D-Reizen

Boek je vakanie bij D-Reizen en maak gebruik van de "niet aanbetalen actie"!
Je kan vroeg boeken en gebruik maken van de vroegboek kortingen maar pas betalen 6 weken voor vertrek.
Je bent gegarandeerd van de leuke locatie waar je wilt zitten en kan de betaling lekker doen als het vakantie geld binnen is, ideaal geregeld.
Adres: Coolsingel 60 D
Website