Club members

BeroepsgroepenWTC Rotterdam Business Club heeft een omvangrijk netwerk. Binnen de club is er een grote diversiteit aan clubleden vanuit verschillende branches. Deze diversiteit maakt het voor de clubleden interessant om met elkaar in contact te komen. Zo kan er een duurzame relatie ontstaan om zaken te doen of om elkaar verder te helpen. 

In totaal heeft World Trade Center Rotterdam Business Club ruim 200 leden. Een aantal beroepsgroepen die binnen de business club vertegenwoordigd zijn:

  • Advocatuur

  • Management advies

  • Financieel advies

  • ICT

  • Bouw

  • RetailDe ledenlijst vindt u hier. Uitgebreidere (contact)informatie van onze leden is exclusief toegankelijk voor de clubleden.

Meer informatie over lidmaatschap van de WTC Rotterdam Business Club, vindt u hier.

Privileged Member

Als Privileged Member zijn er diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een vermelding als Privileged Member van World Trade Center Rotterdam Business Club in het zakenblad Rijnmond Business (negen uitgaven per jaar) en in hetzelfde blad tweemaal per kalenderjaar redactionele aandacht. Ook wordt u vermeld in World Trade Center Rotterdam Business Point (vier uitgaven per jaar) en in overige media-uitingen zoals banners en websites. Daarnaast biedt het membership u de mogelijkheid om voor uw bedrijf een bijeenkomst te organiseren voor de leden van de WTC Rotterdam Business Club of om hen uit te nodigen voor een bedrijfsbezoek.

Als privileged member wordt u altijd geïnformeerd over de mogelijkheid om sponsorpartner te zijn van WTC Rotterdam Business Club evenementen, seminars, workshops en (relatiemarketing)bijeenkomsten.

Voor meer informatie over het lidmaatschap en het Privileged Membership kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Privileged Members WTC Business Club Rotterdam

World Trade Center Rotterdam

Een bruisend zakencentrum in het hart van Rotterdam, waar bedrijven 24 uur per dag actief zijn en evenementen continu plaatsvinden!

Website | Twitter

Rabobank

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag.

Website | Twitter

Rijnmond Business


Het zakelijke magazine van de regio.

Website | Twitter

Stadsontwikkeling


Stadsontwikkeling bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor Rotterdam en de mensen die er komen, wonen en werken.

Website

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Met 37 verschillende zalen met een capaciteit van 10 tot 1.000 personen is het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam bij uitstek dé plek voor het organiseren van uw beurs- congres, meeting of evenement!

Website

Privileged members: