Business Services

De huurders in World Trade Center Rotterdam hebben een uitgebreid pakket aan servicediensten tot hun beschikking.

Receptie & telefoonservice
Ons en úw visitekaartje: bij binnenkomst in de prachtige lobby worden u en uw bezoek vriendelijk en professioneel ontvangen door het Business Services-team. Deze representatieve en meertalige medewerkers beantwoorden desgewenst tevens uw inkomende telefoonverkeer. Een document scannen? Geen probleem. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Servicedesk
Heeft u als huurder een praktische vraag? De medewerkers van het Business Services-team staan u snel en deskundig te woord. 

Secretariaatsservice
Handen te kort? Laat uw correspondentie, scans, afspraken, vertalingen, mailings en notulen verzorgen door het Business Services-team. Zij assisteren u ook graag bij het boeken van zakenreizen, regelen van visa, organiseren van zakenlunches en diners, het maken en aanpassen van PowerPoint-presentaties en Excel-bestanden, dataverwerking, etc. 

Logistieke organisatie congressen en beurzen
Een congres of beurs organiseren was nog nooit zo makkelijk. U kunt bij de Business Services-medewerkers terecht voor het verzenden van uitnodigingen, de beantwoording van telefonische verzoeken om informatie, het factureren van deelnames, de registratie van betalingen, het reserveren van hotelkamers, het reproduceren van informatiepakketten en/of persmappen, het maken van badges, etc. 

Hostessservice
Representatieve, meertalige medewerkers staan klaar om uw congres te begeleiden. Onze hostesses verzorgen de professionele ontvangst van gasten en deelnemers, beantwoorden vragen en verrichten desgewenst secretariële werkzaamheden tijdens uw evenement.

Facilitair beheer
Een internationale kantooromgeving zoals World Trade Center Rotterdam is als een goed geoliede machine. Achter de schermen regelt een deskundig team alle facilitaire aspecten voor u, van schoonmaak tot beveiliging en van brandpreventie tot interne verhuizingen.

Technisch beheer
Ook voor de technische aspecten geldt dat World Trade Center Rotterdam ervoor zorgt dat u de beste ondersteuning krijgt. Een extra wandcontactdoos? Wordt geregeld. Een complete ‘turn key’-verbouwing van uw kantoor? Het gebeurt snel en professioneel. 

Contact
Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie over de servicediensten.