Bianca Doeve gaat op zoek naar wat iemand écht drijft

06/09/17

Bianca Doeve is mede-eigenaar van M10 een bureau gespecialiseerd in Outplacement, Coaching, Werving & Selectie en Advies. Bianca is al heel wat jaren lid van onze Business Club en is sinds kort bestuurslid met als focus onze activiteiten. We heten haar natuurlijk van harte welkom en stellen haar graag via een paar vragen aan u voor:

Kun je iets meer over jezelf en je achtergrond vertellen?
“Ik ben mijn loopbaan gestart in de accountancy maar inmiddels bijna 27 jaar werkzaam op het snijvlak van HR, Organisatie Ontwikkeling en arbeidsbemiddeling. Ik woon met mijn man, onze dochter en zoon in Gouda. Ik vind het een uitdaging om de verbindende schakel te zijn tussen Mens en Organisatie en hen beiden een stap verder te brengen. Daar geniet ik elke dag opnieuw van in het werk dat ik doe."

Wat doet M10?
"Ons bureau M10 is gevestigd aan de prachtige Westersingel in het Centrum van Rotterdam. In onze Coaching en Outplacement tak ondersteunen we organisaties wanneer afscheid genomen moet worden van medewerkers. We zorgen ervoor dat werknemers begeleiding krijgen bij het verwerken van hun baanverlies en bij het vinden van een nieuwe baan. Maar we begeleiden ook medewerkers die hun ontwikkeling in werk en persoonlijke groei willen versnellen of - die aanlopen tegen knelpunten in hun functioneren. Door coaching helpen we mensen om zicht te krijgen op hun talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid. Hiermee faciliteren we organisaties om ongewenst verloop tegen te gaan. 

Met M10 Recruitment, onze Werving & Selectie tak maken we de verbinding tussen professionals en organisaties rekening houdend met de cultuur van de organisatie en de drijfveren van de kandidaat. Wij zijn in staat die professionals te vinden en aan ons te binden die het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Wij richten ons op de werving en selectie van professionals in het hogere segment Finance, Management, ICT en HR."

Wat zijn jouw drijfveren?
"Ik ben er van overtuigd dat het cruciaal is om zowel in de werving & selectie - als in de begeleiding van medewerkers op zoek te gaan naar wat iemand écht drijft. Wanneer je toetst of dat past bij de normen en waarden van de organisatie dan selecteer je de mensen die succesvol zijn binnen je bedrijf én zal je hen langer weten te behouden.”

Hoe heb je WTC Rotterdam Business Club ervaren tot nu toe?
“Ik ben inmiddels al een aantal jaar met heel veel plezier lid van de club. Een besloten maar zeker geen gesloten club. Gasten zijn van harte welkom om activiteiten bij te wonen en te onderzoeken of ze misschien aan willen haken. Het is voor mij een plek om leuke mensen te ontmoeten, te netwerken, en waardevolle adviezen te krijgen van andere ondernemers.” 

Wat zijn jouw ideeën voor de business club?
“Ik ben er trots op dat ik vanaf nu de rol als Bestuurslid Activiteiten mag vervullen. De centrale thema’s rondom de evenementen blijven ‘Rotterdam’, ‘Ontwikkeling van de ondernemer’ en ‘Internationaal’. En we proberen opnieuw zeer verschillende activiteiten te plannen zoals: Drink & Pitches, inspiratiesessies, bedrijfsbezoeken en avonden waarop netwerken wordt gefaciliteerd. Ik kijk uit naar de komende periode en wanneer mensen leuke ideeën hebben voor een evenement dan houd ik me zeker aanbevolen!”

Heeft u ideeen voor WTC Rotterdam Bussiness Club? Stuur ons dan een e-mail

Privileged members: